Επαγγελματική συσκευή μαγειρέματος Sous Vide Cook 25
Αργό βράσιμο εν κενώ στο νερό. Η συσκευή μαγειρικής Sous vide είναι μία μέθοδος όπου το προϊόν έχει συσκευασθεί σε vacuum, του έχει αφαιρεθεί ο αέρας και «βράζεται» σε χαμηλή θερμοκρασία σε νερό μέχρι 85°C με απόκλιση 0,5°C. Το προϊόν δε χάνει τις βιταμίνες του και τη γεύση του. Κρατάει τη θερμοκρασία σταθερή και ομοιόμορφη, προσφέροντας καλύτερο μαγείρεμα του προϊόντος. Η αντίσταση είναι απομονωμένη για να μην έρχεται σε άμεση επαφή με το νερό. Το σύστημα έχει βρύση για να αφαιρείται το ζεστό νερό. Μαγειρεύει συσκευασμένα προϊόντα από το Vacuum. O εξωτερικός κάδος έχει λαβή για τη μεταφορά του και ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας. Ανοξείδωτη κατασκευή.